Пирин (Разлог) привлече в редиците си шампиона в efbet Супер Волей

...
Пирин (Разлог) привлече в редиците си шампиона в efbet Супер Волей
Коментари Харесай

Мариян Наков: Щастлив съм, че помогнах за спечелването на титлата, но трябваше да тръгна по нов път

Пирин (Разлог) привлече в редиците си първенеца в efbet Супер Волей с Нефтохимик 2010 (Бургас) Мариян Наков. Диагоналът ще пази цветовете на разложани през сезон 2023/2024.

Наков приказва пред BGvolleyball.com за прехвърлянето, страстите след купата и упоритостите с новия тим:

" По принцип съм от хората, които вземат решение на момента, само че такива решения не се взимат доста елементарно. Обсъдихме упоритостите и задачите на клуба, имаше няколко фактора, които бяха основни. Така, след няколко диалога към този момент бях взел решението. "
 Ето къде ще продължи кариерата си жокерът на първенците от Нефтохимик   Ето къде ще продължи кариерата си жокерът на първенците от Нефтохимик  
" Емоциите да си първенец са неповторими. Радвам се, че съумях да оказа помощ за спечелването на тази купа. Щастлив съм, че претърпях всичко това с тези хора ", споделя Наков.

Имало ли е вид да остане в Нефтохимик? " Не сме водили диалози след приключването на сезона. Все отново, всеки си има негов си път, който би трябвало да извърви ".

" Надявам се със съотборниците ми в Пирин да създадем добър колектив и да надграждаме всеки ден. Ще даваме всичко от себе си всеки мач. Ще гоним допустимо най-предно класиране ", приключи Наков.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР